Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перші подробиці про технічні характеристики нового Mercedes S-Class

Розібравшись з екстер҆ єром та інтер҆ єром S-Class ми спробуємо більш уважно придивитись до специфікацій нового седана та оцінити рівень функцій, які було впроваджено на флагманську модель. Розпочнемо наш екскурс в віртуальний світ Mercedes S-Class з досить очікуваної опції – панелі приладів з графікою 3D, яка поєднує класичні прилади у цифровому форматі та візуальні ефекти доповненої реальності.

На практиці це виглядає наступним чином – вказівки навігаційної системи, або інформація щодо напрямку руху проектується в форматі 3D прямо на вулицю і допомагає сприймати підказки одразу на практиці. Також, німці додали можливість замовлення одразу трьох екранів мультимедійної системи для заднього ряду, які розміщені на підгоівниках передніх крісел та можуть зніматися у разі потреби. Серед цікавих рішень відзначимо спеціальні профілі налаштувань освітлення, клімату та положення сидінь. Інтеграція функцій у салоні контролюється за допомогою MBUX Interior Assistant, що реагує на рухи та окремі положення водія або пассажирів. Заради безпеки пассажирів, у разі спроби відчинити двері при наявності автомобілів поруч, система автоматично увімкне червону підсвітку, яка буде сигналізувати про небезпеку.

З виходом нового покоління Mercedes S-Class на ринку з҆ явився автомобіль з повноцінним автопілотом 3-го рівня. Таким чином, седан може досить автономно пересуватись шляхами загального значення під контролем водія, який лише іноді буде брати кермо у власні руки. S-Class матиме опцію самостійного паркування за допомогою смартфона, що дуже практично в умовах великих мегаполісів. Навіть у базовому виконанні седан оснащено пневматичною підвіскою, а за доплату пропонується E-Body Active Control – система контроля курсової стійкості.

Під капотом початкової модифікації S 450 4Matic встановлено 3-літровий 6-циліндровий двигун з 48-Вольтовою системою, який розвиває 360 к.с. та 500 Нм крутного моменту. В моделі S 500 цей силовий агрегат розігнано до 430 к.с. В більш потужному виконанні новачок прискорюється з 0 до 100 км/год лише за 4,9 секунд. Дизельний мотор має такий самий об҆ єм у 3 літри та потужність у 286 к.с. Наступним йде версія S 400 d з потужністю 325 к.с. та 700 Нм крутного моменту. Розгін до першої сотні складає лише 5,4 секунди. З часом на ринок вийде моделі з 8-циліндровими агрегатами від AMG. Також гібрідні моделі матимуть запас хода біля 60 км лише на електротязі, що робить автомобіль досить практичним та економним в експлуатації…

 

09.09.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перші подробиці про технічні характеристики нового Mercedes S-Class

Політика конфіденційності